Urban Underground Street

Sorry, This feature isn't available right now.

Project Overview

Budget
Status
Completed
Completion Year
2017
Location
Mid Valley City, Kuala Lumpur


Request quote

Project info

project A refurbishment and upgrading of a 500 meter rectilinear established mall in Kuala Lumpur. The project aims to upgrade the existing busiest level shopping mall space and bring shoppers a complete new shopping experience. With the brief to break the monotony of straight, endless views along the mall, transforming the shoppers’ experience into one that is exploratory, stimulating and fluid. design philosophy Treating the entire lower ground level rectilinear mall space as a busy urban street, applying different tones, texture, shapes, lighting and materials to sculpt the space with major nodes, subnodes and winding paths. A graphically bold splash of gradient colours zigzags its way across the floor and ceiling, joining the nodes and visually uniting the entire space.

Spaces

Project Photos

More Projects by Core Design Workshop Sdn Bhd