Simple &minimalist Parklane Residence

Sorry, This feature isn't available right now.

Project Overview

Budget
Status
Completed
Duration
6 weeks
Completion Year
2018
Location
Jalan Klang Lama (Old Klang Road), Kuala Lumpur
Area
950 sqft
Bedrooms
3
Bathrooms
2


VO3-02-01, Sunway Velocity, Designer Office, Lingkaran SV, KL Malaysia Postal Code: 55100

Kuala Lumpur
Request quote

Project info

Balancing budget and design is always a concern for any homeowner. This project showcased the designer skills in achieving the balance between budget and design. Simple and minimalist is the main theme of this project. With the small 950 sqft of the unit, the designer had embedded an island in between the cooking and dining spaces. The island not only act as a partition between the two spaces, it is inventively to cater a bench for extra sitting dining space and a decent size shoe cabinet for the homeowners. The living room is simple and featured a teal blue wall with wooden console to exude an air of relaxed calm.

Project Photos

More Projects by Cube Asia Design