PNM office Interior

Sorry, This feature isn't available right now.

Project Overview

Budget
Status
Completed
Duration
8 weeks
Completion Year
2014
Location
Cheras, Kuala Lumpur
Area
4,000 sqft
Bathrooms
4


Request quote

Project info

As an event management company, they wanted a simple yet dramatic interior design. An experimental feature wall design was derived. This feature wall continues from the reception area to the walkway. It gives a sense of continuity and progression of spaces. The built-up area is 3000 sqft where 2 office unit space were joint to make a single office space. A small entry was hack to make a passageway to combine these 2 units. The reception area, meeting room and pantry were located surrounding the entrance, and other office rooms fills the rest of the space according to the clients preference.

Styles

Spaces

Project Photos

More Projects by designlab projects sdn bhd

BudgetRM 480,000
BudgetRM 1,200,000
BudgetRM 3,500,000