Mont Kiara

Sorry, This feature isn't available right now.

Project Overview

Status
Completed
Duration
4 weeks
Completion Year
2015
Location
Mont Kiara, Kuala Lumpur
Bedrooms
3
Bathrooms
2


Request quote

Project info

House is a space where we carry out our daily lives, and renovation is the way to adapt to our habits. The owner is a young man. Lucky for him to have found this spacious house with magnificent views from the balcony, which instantly captured his heart. Modern and minimalist concept is used to add a sense of space design. The use of black and white make the whole space looks modern and trendy. A large mirror is placed on the TV wall, not only as decoration but to cleverly create a staggered visual in the living room. The highlight among the black, white and grey hues, we would say would be the yellow chair that lights up the whole space. In order to create a balance between the dining room and kitchen, the designer boldly painted the wall in black to separate the conflict between the two different spaces. The use of two different furniture – wooden table and stainless steel hollow metal chairs not only indicate the functionality of the spaces, but also enhance the level of the whole environment. The design of bedroom focuses on the element of youthful, city and fashionable. Popular art is injected into the black and white original hues, with a sense of city fashion style. Decorating our house not only improve our demand for life, but also increase our attitude towards a better lifestyle.

Project Photos

More Projects by Yong Studio Sdn Bhd