Sorry, This feature isn't available right now.

Project Overview

Status
Completed
Duration
4 weeks
Completion Year
2016
Location
Ara Damansara, Selangor
Area
1,383 sqft
Bedrooms
3
Bathrooms
3


Request quote

Project info

We approach this home with the idea of minimalist Scandinavian concept. With the use of black and white, accessorize with modern raw texture of metal, wood and solid surface that translate into the lifestyle and emotional references of the couple. One is greeted by the bold black painted feature wall that subtlety lead to the open plan layout which accommodate the living, dining and dry kitchen. At a glance, all three prominent spaces are visually linked by the use of linear recess ceiling feature painted in black that run across the entire width of the open space. The linear ceiling unfolds into the TV feature wall to amplify the connectivity of the vertical and horizontal plane. An element that embraces the TV feature walls and becomes the heart of the home. A clean white open kitchen that looked out towards the borrow views of the neighborhood skyline through the full height sliding glass door that run parallel with the linear ceiling feature. The emphasis of the design of this home lies in its fluidity of the open plan layout.

More Projects by AMORPHOUS DESIGN SDN BHD