Sorry, This feature isn't available right now.

Project Overview

Status
Completed
Duration
8 weeks
Completion Year
2016
Location
Semenyih, Selangor
Area
2,200 sqft
Bedrooms
4
Bathrooms
4


Request quote

Project info

As one enter through the wide main entrance door, the surging shadows of the dancing red brick wall greets with utmost warmness. A fragmented black mirror shoe cabinet to the left of the red brick wall further amplifies the depth of the space. The solid wood planks at living TV feature wall laid in herring bone pattern create a subtle yet bold linkage between the 2 corner windows, giving a continuous horizontal band of nature in display. ​ A long narrow dining table contained perfectly within the dining, a full height metal framing with galvanized netting infill act as a layering to the space, unfolding each space at a time.

More Projects by AMORPHOUS DESIGN SDN BHD